Евро Адванс Кънстракшън

Персонал


„Евро Адванс Кънстракшън" ЕООД залага на добре стикован екип от професионалисти, с солиден опит и квалификация в инвестиционния процес. Ние осъзнаваме отговорността от дейността си и се стремим винаги да бъдем в крак с иновациите в строителството.
Проджект мениджерите и техническите ръководители, които стриктно следят за качествената работа на всички работници и подизпълнители, са с основен принос за успехите на „Евро Адванс Кънстракшън" ЕООД.

Офертният отдел отговаря за прецизното изготвяне на оферти за нови обекти на фирмата и коректното отчитане на обектите в процес на изпълнение.

Юридическият отдел следи компанията да е винаги изрядна по отношение на правото и закона, подготвя договорите с новите възложители и подава информация за срокове, стойности и детайли от договора към проджект мениджерите.

Счетоводството е много важна част от нашата компания, като освен изпълнението на счетоводните си ангажименти, информира адекватно ръководството за финансовато състояние на фирмата и се грижи добре за усвояването на средствата.

Специалистите в отдел „Логистика и механизация“ обезпечават обектите на дружеството с необходимите им машини и материали.

Отдел „Търговия и обслужване на клиенти“ се грижи за успешната реализация на създадения продукт и качественото обслужване на всеки клиент.

Строителните работници са двигателя към успеха на дружеството. „Евро Адванс Кънстракшън" ЕООД осъзнава важното им значение и полага постоянни грижи за квалификацията и мотивацията на работниците си.